Start
Omhoog/Up

Warder ligt ongeveer 5 km vanaf Edam en 25 km vanaf Amsterdam.  Het huis aan de dijk ligt tussen Edam en Warder.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer  is op 6 km afstand (Edam). Als u wilt, kunt u gebruik maken van de fietsen, die wij ter beschikking van onze gasten hebben. 

Er is een regelmatige busverbinding van Edam naar Amsterdam Centraal en vice versa.
In Amsterdam vertrekt de bus vanaf het Centraal Station (achterzijde). U kunt kiezen uit Bus 314. De busrit duurt ongeveer 25 minuten.

U kunt een auto huren in Edam of op Schiphol 50 km


    
                                                                   

ROUTE


Vanaf de  RING neem je de afslag  VOLENDAM (N247)

Je rijdt ongeveer 20 minuten (je passeert Broek in Waterland, Monnickendam , Volendam) tot je het bord EDAM ziet. 

Voor het appartement in Edam zelf ga je hier af. Dan bij de kruising links, de tweede links tot de hoge brug. Hier weer links, dan rechts over het bruggetje en weer links. Nu de Lingerzijde volgen, rond de Speeltoren en dan rijden tot nummer 24.


Voor het huis (de Kaakberg) aan de dijk: Neem niet de eerste afslag Edam, ook niet als uw GPS dat aangeeft.  Rijd door en neem de volgende afslag op de rotonde Edam Noord (je ziet een grote kerk rechts). Direct na de rotonde ga je linksaf een kleine weg op (Lokkemientjesweg) richting Oorgat.

Volg deze weg, hij maakt een bocht naar rechts en bij de kruising ga je linksaf. Dan volg je deze weg gedurende een aantal kilometers, het stadje uit, langs de dijk, tot je ons huis ziet. Het is een wit huis met daarnaast een zwarte kaakberg. 
Het adres is: IJsselmeerdijk 26. Voor het geval dat u bent verdwaald, kunt u bellen (0299) 372190.