Cancellation policy

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om op het moment van boeken rekening te houden met ons annuleringsbeleid.
Zorg ervoor dat u uw data en reisplannen kent, voordat u uw verblijf bij ons boekt.
Zodra we hebben afgesproken om het huis voor u vrij te houden, zullen we alle inkomende aanvragen voor uw geboekte periode afwijzen.
Annuleringen van de Kaakberg op korte termijn hebben grote gevolgen voor ons. Daarom hanteren we een strict en duidelijk beleid.


Aanbetaling


Bij alle reserveringen/boekingen, die telefonisch, per email of online worden gemaakt, wordt op het moment van boeken een aanbetaling van 50% van de totaalsom in rekening gebracht. De rest van de huur dient 6 weken voor aankomst betaald te zijn. De boeking is gegarandeerd, zodra de aanbetaling is ontvangen.


Annuleringen  1. Voor alle annuleringen wordt 25 euro in rekening gebracht.

  2. Restitutie: restitutie van de aanbetaling vindt plaats als de annulering ten minste 42 dagen voor aankomst wordt ontvangen.

  3. Vroegtijdig vertrek: hoewel we sympathiseren met onvoorziene omstandigheden, is het huis na het inchecken niet langer beschikbaar voor verhuur, daarom vindt er geen restitutie plaats.

  4. Wij gaan er vanuit dat u een reis/annuleringsverzekering heeft afgesloten voor onvoorziene omstandigheden.


Annuleringen ivm Corona


Omdat de reis/annuleringsverzekering veelal geen kosten vergoed, die veroorzaakt zijn door Corona, hebben wij hiervoor een aangepast beleid.
De Kaakberg is 'Corona proof', dwz dat u met een gerust hart hier kunt komen logeren, want we houden ons aan de lokale regels en verwachten dat ook van onze gasten.
Als u geboekt heeft en u kunt toch onverhoopt niet komen, doordat u zelf besmet bent, in quarantaine moet blijven of door een verbod en een plotseling gewijzigd Coronabeleid in Nederland, òf in het land waar u vandaag komt, dan bieden wij u een VOUCHER aan die u kunt gebruiken voor de volgende twee seizoenen. Op de voucher staan de voorwaarden en geldigheid duidelijk vermeld.

Als u bijvoorbeeld een week met 4 personen in juli, het hoogseizoen heeft geboekt, kunt u in de komende twee jaar voor dezelfde prijs een week in het hoogseizoen, wederom met 4 personen komen. Het aantal personen blijft hetzelfde en het seizoen (hoog, midden, of laag ) moet ook gelijk zijn. Dit geldt ook als de nachtprijzen inmiddels verhoogd zijn voor nieuwe gasten. Wilt u met meer personen komen of in een 'hoger' seizoen, dan moet u bijbetalen, conform de dan geldende prijs.


Bezoekersbeleid


Country and Lake is een zeer besloten plek voor rust en ontspanning. U mag wel bezoek ontvangen, maar overnachting en gebruik van de sauna en de spa is exclusief voorbehouden aan onze geregistreerde gasten.