Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Wellness: ontspanning, rust èn beweging

Wellness: ontspanning, rust èn beweging

Volgens De Dikke van Dale (= Nederlands Woordenboek) is de betekenis van 

Well-ness (de; m)

  1. lichamelijk welbevinden

  2. activiteiten, voorzieningen en producten die kunnen bijdragen tot de verhoging van het lichamelijk welbevinden.


De Country & Lake Luxury Kaakberg en de prachtige omgeving nodigen uit tot rust en ontspanning en beweging. Heerlijk wandelen op of langs de dijk. Zwemmen in het Markermeer. Een work-out op de Bowflex Power Pro of een uurtje yoga (matjes aanwezig). Fietsen naar Edam om een cappuccino te drinken op een terras.  Lezen of zonnen op een comfortabele stoel in uw eigen tuin. Kortom, alles wat goed is voor een mens. Misschien denkt u hierbij niet meteen aan Wellness. Toch draagt dit allemaal bij tot een gevoel van lichamelijk ‘welbevinden’. 


Maar we stellen u niet teleur. Want is het niet fijn om ook een saunadag te plannen of een spabad te nemen, zeker na een lange fietstocht of een dagje winkelen in Amsterdam? En wat is er comfortabeler dan dit bij uw eigen (tijdelijke) huis te kunnen genieten? Dit is de Welness die wij u ook gratis aanbieden bij Country & Lake.


Een eigen privé sauna met douche en rustruimte. Zachte handdoeken, badjassen, emmer(tjes) om een warm voetenbad te nemen of om op te gieten.

Een Sundance Spa massagebad. De Spa is beschikbaar in 2024 na 12 maart tot en met 31 oktober 2024. In verband met de verhoogde energieprijzen is de spa ‘s winters niet open.

Altijd 38 graden met diverse jets. Heerlijk om de spieren volledig te ontspannen en tot rust te komen, alleen of met  uw vrienden of  familie. En dat een paar stappen buiten op uw eigen terras. Zodra u er uit komt, zult u ervaren dat de kou je niet deert en u nog rustig uw handdoek of badjas kunt pakken, voor u weer naar binnen gaat. 


En daarna slaapt u als een roos...


PS! we hebben 36 zonnepanelen die de Kaakberg, de sauna en spa verwarmen en voorzien van elektriciteit.


Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 23-08-2020 / Copyright © Country & Lake Luxury Kaakberg