Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Corona 

De Corona regels zijn weer gewijzigd .Mondkapjes zijn niet meer verplicht. De restaurants, terrassen en winkels, musea zijn open

Het voordeel van onze plek is, dat het hier veilig is buiten de stad en dat u zelf kunt koken. Ook de wellness is absoluut privé en daarom veilig. 

De Kaakberg wordt grondig gereinigd voordat nieuwe gasten komen. U heeft uw eigen voordeur, terrassen en tuin. Wij zijn beiden gevaccineerd. Bij aankomst houden we anderhalve meter afstand en we houden ons uiteraard aan alle lokale regels. 

We zullen u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.


Routebeschrijving

Wij wonen naast de Kaakberg, het gedeelte dat wij verhuren. Warder ligt ongeveer 5 km vanaf Edam en 25 km vanaf Amsterdam. Het huis aan de dijk ligt tussen Edam en Warder. Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer is op 6 km afstand (Edam). Als u wilt, kunt u gebruik maken van de fietsen, die wij gratis ter beschikking van onze gasten hebben (4). U kunt meer fietsen huren in Edam.

Er is een regelmatige busverbinding van Edam naar Amsterdam Centraal en vice versa. In Amsterdam vertrekt de bus vanaf het Centraal Station (achterzijde). U kunt kiezen uit Bus 314. De busrit duurt ongeveer 25 minuten. U kunt eventueel een auto huren op Schiphol 50 km van ons vandaan of u komt met eigen auto.

ROUTE per auto:

Vanaf de RING neem je de afslag VOLENDAM (N247). U rijdt ongeveer 20 minuten (U passeert Broek in Waterland, Monnickendam , Volendam) tot U het bord Edam ziet. Maar neem niet deze eerste afslag Edam, ook niet als uw GPS dat aangeeft. Rijd door en neem de volgende afslag op de rotonde Edam Noord (je ziet een grote kerk rechts). Direct na de rotonde ga je linksaf een kleine weg op (Lokkemientjeweg) richting Oorgat. Volg deze weg, hij maakt een bocht naar rechts en bij 2de kruising gaat u linksaf (Oorgat). Dan volg je deze weg gedurende een aantal kilometers, het stadje uit, links aanhouden langs de dijk, tot U ons huis ziet. Het is een wit huis met daarnaast een zwarte Kaakberg en bruine paaltjes voor het huis. Er hangt een wit bord rechts van de ingang naar het pad.

Het adres is: IJsselmeerdijk 26. Voor het geval dat u bent verdwaald, kunt u bellen (0299) 372190 of 0630406331

Wij zijn er om u te ontvangen (incheck is 15:00).


Wat is een Kaakberg 

Van oorsprong is een Kaakberg een hoge betimmerde hooiberg met vierkante plattegrond en een vast piramide dak, ook wel hooihuis genoemd en kenmerkend voor Amsterdam en omgeving, de buitenzijde is meestal zwart.Wij hebben deze verbouwd tot luxueus vakantiehuis. 

U vindt een overzicht van de mogelijkheden en prijzen en inrichting op onze Prijzenpagina.


Aankomst- en vertrektijden

Gasten worden op de dag van aankomst tussen 15.00 en 22.30 uur verwacht. Wel verzoeken wij u uiterlijk een dag voor uw bezoek aan te geven hoe laat u verwacht te komen. U kunt s' morgens altijd al uw bagage brengen. U dient dit wel te overleggen. Op de vertrek dag wordt u verzocht om voor 11.00 uur de Kaakberg te verlaten. De bagage kunt u eventueel bij ons laten en later ophalen. Wilt u vroeger inchecken? Neem een dag van te voren even contact met ons op. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn.


Waar kan ik de huisregels vinden?

Onder aan de Homepage pagina is een link of u klikt hier Huisregels.


Mag ik een huisdier meenemen?

Liever geen katten ivm allergie.  Honden wel, maar er zijn regels aan verbonden en extra schoonmaakkosten (15 euro per hond). De regel is: de hond moet goed opgevoed zijn, niet op de stoelen, banken of bedden zitten. Niet alleen thuis laten, tenzij de hond dat voor een korte tijd kan, maar wel in een bench. Graag de hond schoonmaken voor hij/zij naar boven gaat. Kijk ook bij de Huisregels.


Wat is uw annuleringsbeleid?

Zie onze Annuleringspagina.


Wat is inbegrepen in de prijs?

Zie de voorwaarden bij arrangementen.


Is er een bushalte in de buurt? 

Er is een bushalte op in Edam (5 km hier vandaan). Daar gaat de bus zeer regelmatig naar centrum of Metro Amsterdam Noord (25 minuten).

Neem bus 314 naar Centraal Station of 316 (naar Metro Noord-Zuidlijn)  bij Edam busstation. Uitstappen bij Centraal Station of Amsterdam Noord voor de metro Noord Zuid lijn. Zie voor de actuele tijden bij 9292.nl  


Is uw parkeerterrein afgesloten en  privé? 

Niet afgesloten, maar U kunt op eigen terrein parkeren met maximaal 2 auto’s.


Kan ik bij u een fiets huren en stallen?

Wij beschikken zelf over 4 gratis fietsen voor volwassenen. U kunt in Edam meer fietsen huren, ook e-bikes en/of kinderfietsen. Stallen kan ook,  in een afgesloten schuur.


Is de Kaakberg geschikt voor kinderen? 

Ja, wij hebben twee extra bedjes beschikbaar(een baby- en een peuterbed) en twee kinderstoelen voor bij de eettafel. Vraag even van te voren of we deze voor u moeten neerzetten. Op de eerste verdieping kunt u ter beveiliging van de trap de deur sluiten en op de tweede verdieping is een veiligheidshekje.

De Sundance Spa kan alleen onder toezicht door kinderen gebruikt worden, maar ze moet wel goed zindelijk zijn. Ook hiervoor geldt (net als voor volwassenen: het is geen zwembadje, dus graag maximaal een half uur gebruiken en dan weer goed afsluiten om energie te besparen.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 28-08-2020 / Copyright © Country & Lake Luxury Kaakberg